ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ στηρίζουν το Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Gazzetta team
ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ στηρίζουν το Χριστοδούλειο Ίδρυμα

bet365

Ο Αϊ-Βασίλης του ελληνικού μπάσκετ θα επισκεφθεί και φέτος το Χριστοδούλειο Ίδρυμα για να μοιράσει τα δώρα στα κορίτσια τα οποία φιλοξενεί.

Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ θα είναι συνεπείς στο καθιερωμένο ραντεβού τους με το Χριστοδούλειο Ίδρυμα που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ελληνική κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητη μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Πανταζόπουλος και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος του Περιστερίου εκ μέρους του ΠΣΑΚ θα επισκεφθούν αύριο Τρίτη (15/12, 12:00) τον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος και θα παραδώσουν στον πρόεδρο του, κ. Γιώργο Χριστοφοράκη τα δώρα για τα κορίτσια, αλλά κυρίως θα εκφράσουν την στήριξη τους στο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Χριστοδούλειο Ίδρυμα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED