Παπανικολάου: «Δεν θα συμμετέχω σε κανένα ψηφοδέλτιο υποψηφίου για την ΕΟΚ»
Τα σενάρια για ενδεχόμενη συμμετοχή στις εκλογές της ΕΟΚ διέψευσε με ανάρτηση του ο Δημήτρης Παπανικολάου.
«Μια πρόσφατη επίσκεψη μου στον ως σήμερα πρόεδρο της ΕΟΚ κ Βασιλακόπουλο συνδυάστηκε εύλογα ως φήμη με την συμμετοχή μου σε υποψηφιότητα που φαίνεται να στηρίζει.
Η απάντηση μου είναι ότι αν και έλαβα τιμητικές προτάσεις απο διαφορετικά σχήματα για τις επερχόμενες εκλογές στην ομοσπονδία, δεν θα συμμετέχω σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός υποψήφιου προέδρου και δεν στηρίζω κάποιο πρόσωπο ξεχωριστά, αλλά στηρίζω το ίδιο το άθλημα και αν την επόμενη ημέρα με χρειαστεί το νέο σχήμα που θα εκλεγεί να βοηθήσω σε κάτι, χαρά μου και τιμή μου.
Όσον αφορά τον κ Βασιλακόπουλο έχω πει πολλές φορές ότι τον σέβομαι, γιατί εκτός των σπουδαίων παιχτών - προπονητών που ανέβασαν το μπάσκετ στην Ελλάδα ψηλά είχε και εκείνος πολύ μεγάλο μερίδιο, σαν ένας σπουδαίος παράγοντας που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η γενιά μου και όχι μόνο να βρούμε πολλά πράγματα έτοιμα και οτιδήποτε άλλο να έλεγα θα ήταν τουλάχιστον αχαριστία απο μέρους μου στο πρόσωπο του.
Δεν επιθυμώ να μπω αυτή την εποχή σε προεκλογική περίοδο,αλλά σε περίοδο δημιουργίας.
Επίσης σε όλα τα σχήματα υπάρχουν άξιοι φίλοι μου αθλητές με τους οποίους δεν θέλω να έρθω σε ανταγωνισμό αλλά σε συνέργειες για τομείς της κοινωνίας που πρέπει να μπουν ως υγιή πρότυπα που είναι, όπως το ίδιο ισχύει και με αθλητές απο όλα τα αθλήματα.
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους προέδρους και μέλη και καλή δύναμη στον αγώνα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
