Η μεγάλη επιστροφή του Φάνη Χριστοδούλου!

Η μεγάλη επιστροφή του Φάνη Χριστοδούλου!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στα μπασκετικά δρώμενα αποφασίζοντας να βοηθήσει τον επί χρόνια φίλο του, Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ!

Η φράση που συνόδευε πιο συχνά τον Φάνη Χριστοδούλου ήταν «ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας παίκτης». Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται, δεν μπορούν παρά να συμφωνήσουν με την παραπάνω διαπίστωση.

Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 17 Μαϊου 1998, στον τρίτο τελικό των playoffs μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, εκεί όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 55-48 και ο 220 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα της καριέρας του (με 2-1 στη σειρά των τελικών).

Έπειτα, λοιπόν από πολλά χρόνια απουσίας από το μπασκετικό προσκήνιο, ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στα… πορτοκαλί δρώμενα, αποφασίζοντας να στηρίξει τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα και επί χρόνια φίλο του Παναγιώτη Φασούλα στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ με στόχο την καλύτερη δυνατή επόμενη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ!

Ο Φάνης, που απέχει συνειδητά από την μπασκετική επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια που μένει μόνιμα στην Πάρο, εκτιμά πως έφτασε η ώρα για να ασχοληθεί με τα κοινά, ενισχύοντας την προσπάθεια του Παναγιώτη Φασούλα, με τον οποίο υπήρξαν επί σειρά ετών συνοδοιπόροι στην εκτόξευση του ελληνικού μπάσκετ από τα μέσα της δεκαετίας του 80' κι εντεύθεν! Οι δύο τους, άλλωστε, αποτέλεσαν το "alter ego" του «κιτρινόμαυρου» διδύμου Γκάλη-Γιαννάκη στο Eurobasket του '87 και η συνεργασία τους ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην ομοσπονδία, έχει και ιστορικό χαρακτήρα υπό την έννοια ότι είναι η πρώτη φορά που δύο από τα «ιερότερα τέρατα» του ελληνικού μπάσκετ, αποφασίζουν να βγουν μπροστά μαζί με στόχο το να υπηρετήσουν το άθλημα που τους πρόσφερε τόσα πολλά.

 

Τελευταία Νέα