Τσαγκρώνης: «Η ΕΟΚ είναι έτοιμη για επανέναρξη των πρωταθλημάτων όταν το επιτρέψουν οι φορείς»

Gazzetta team
Τσαγκρώνης: «Η ΕΟΚ είναι έτοιμη για επανέναρξη των πρωταθλημάτων όταν το επιτρέψουν οι φορείς»

bet365

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης πήρε θέση και απάντησε στα όσα ανέφερε ο ΓΓΑ Γιώργος Μυαρωτάς αναφορικά με την Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Over Fm είχε πει ότι «μόνο η ΕΟΚ δεν έχει κάνει αίτημα για την επανεκκίνηση των προπονήσεων» εξηγώντας ότι ήταν η μοναδική ομοσπονδία χωρίς αίτημα.

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης απάντησε μέσω του Sport Fm, λέγοντας από τη πλευρά του: «Υπήρξε ανακοίνωση της ομοσπονδίας που είπαμε ότι εμείς είμαστε έτοιμοι όταν μας δώσουν εντολή ξεκινάμε τα πρωταθλήματά μας. Υπήρξε συνάντηση με τον ΠΣΑΚ η οποία έχει πραγματοποιηθεί και έχουμε βγάλει από κοινού ένα ζήτημα και έχουμε ζητήσει να δούμε τι θα κάνουμε προς την ΓΓΑ. Υπάρχει μια επιστολή που ήρθε από τον ΠΣΑΚ, διότι ο κύριος απαξιεί να καλέσει την ομοσπονδία και κάλεσε τον ΠΣΑΚ. Και ζήτησε μέσω του ΠΣΑΚ να ενημερωθεί η ομοσπονδία. Γύρισαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.

Και συνέχισε: «Πέμπτη βράδυ ενημέρωσε ο ΠΣΑΚ να πάμε στην συνάντηση. Κάτι που δεν ήταν δυνατό να γίνει γιατί υπήρξαν προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις. Υπήρξε προσωπική επικοινωνία του κ.Μαυρωτά με τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας. Μας κινεί την περιέργεια γιατί βγήκε αυτό το θέμα, όταν η Εθνική ομάδα των γυναικών βρίσκεται στη Λιουμπλιάνα για να αγωνιστεί για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θα υπάρξει και άλλη ανακοίνωση από πλευράς της ομοσπονδίας. Προηγουμένως μίλησα με τον αντιπρόεδρο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα