Ντάκουρης: «Να βγει η ΕΟΚ από το... καταφύγιό της» (pic)

Gazzetta team
Ντάκουρης: «Να βγει η ΕΟΚ από το... καταφύγιό της» (pic)

bet365

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Βασίλης Ντάκουρης, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά του μπάσκετ και έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της ΕΟΚ, εξαπέλυσε επίθεση στην ομοσπονδία για την αδράνειά της μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε σε χαρακτηριστική του ανάρτηση στο facebook.

«Η ηγετική ομάδα μιας μεγάλης ομοσπονδίας κατά την διάρκεια μιας κρίσης «δεν μένει στο καταφύγιό της». Κάνει κάτι. Ενημερώνει, εμψυχώνει, συστήνει, προτείνει, συζητάει, πραγματοποιεί δομημένες δημόσιες διαβουλεύσεις, αποφασίζει, εκφράζει οργανωμένα στους άλλους θεσμικούς φορείς τα προβλήματα των ενδιαφερόμενων μερών της, ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ και ΔΙΟΙΚΕΙ...!!!

Εκατοντάδες χιλιάδες καλαθοσφαιρίστριες και καλαθοσφαιριστές δύο περίπου μήνες χωρίς προπόνηση. Χιλιάδες προπονητές άνεργοι! Δεκάδες επαγγελματίες αθλητές άνεργοι! Χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι από τα ενδιαφερόμενα μέρη άνεργοι!

Χιλιάδες εθελοντές παράγοντες αδύναμοι προφανώς να αποφασίσουν και κάνουν πράγματα για τα οποία μόνο η ομοσπονδία τους έχει το θεσμικό κύρος και τις δυνατότητες να αποφασίσει και ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ.

Χιλιάδες εθελοντές «στρατιώτες» παράγοντες των καλαθοσφαιρικών σωματείων πανέτοιμοι να συμβάλουν και να ακολουθήσουν οδηγίες για την αντιμετώπιση της πρωτοφανής υγειονομικής- αθλητικής- οικονομικής κρίσης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, οι «στρατηγοί» να βγουν «από το καταφύγιό τους»...»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα