Δέδας για τον προημιτελικό με την Μπούργος:«Είμαστε πιο πεινασμένοι πια»

Δέδας για τον προημιτελικό με την Μπούργος:«Είμαστε πιο πεινασμένοι πια»

bet365

Το Final 8 του BCL συνεχίζεται την Πέμπτη (6/5) στο Νόβγκοροντ και οι τέσσερις μονομάχοι μίλησαν για τους δύο πρώτους προημιτελικούς. Ανάμεσά τους και ένας Έλληνας, ο προπονητής της Χαποέλ Χολόν, Στέφανος Δέδας.

Το κλισέ αναφέρει ότι οι χαμένοι των προημιτελικών βρέθηκαν πιο κοντά από ποτέ στο τρόπαιο του BCL. Και οι νικητές θα ζήσουν μία ημέρα παραπάνω και θα συνεχίσουν να ελπίζουν στην κατάκτηση. Το Final 8 του BCL συνεχίζεται την Πέμπτη (6/5) στο Νίζνι, με τη συμμετοχή των 8 καλύτερων ομάδων της φετινής σεζόν.

Στον δεύτερο χρονικά προημιτελικό, η Χαποέλ Χολόν αντιμετωπίζει την κάτοχο του θεσμού Μπούργος (20:00), με τον Στέφανο Δέδα να αποτελεί το ελληνικό στοιχείο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ισραηλίτικης ομάδας:

«Για εμάς, ο βασικός στόχος ήταν να περάσουμε στην δεύτερη φάση του BCL, κάτι που η ομάδα μας δεν είχε καταφέρει ποτέ. Αλλά στην πορεία είδαμε ότι νικούσαμε και νικούσαμε, κάναμε κάποια πολύ μεγάλα αποτελέσματα εκτός έδρας, ήμασταν πολύ πεινασμένοι να τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε. Και είμαστε πιο πεινασμένοι πια. Και με τεράστιο κίνητρο γιατί παίζουμε με τους πρωταθλητές του BCL της προηγούμενης σεζόν.

Ο τρόπος που παίζουμε ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολος για τους αντιπάλους μας, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας, να βγάλουμε τον αντίπαλο έξω από τις συνήθειες του. Ελπίζω ότι με τα όπλα μας θα καλύψουμε τις αδυναμίες μας και ο Θεός το θέλει μπορεί να έχουμε ένα καλό παιχνίδι με την Μπούργος.

Ξέρουμε από την πρώτη μέρα ότι θα έχουμε μικρό ροτέισιον. Το γεγονός ότι παίζουμε νοκ άουτ αγώνες είναι καλό για εμάς. Ακόμα κι αν οι παίκτες μου έχουν 0/10 σουτ στην αρχή, θα τους εμπιστευτώ, γιατί ίσως στο τέλος να σκοράρουν το κρίσιμο σουτ. Κι αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αν ήταν μία σειρά αγώνων θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. Αλλά σε έναν αγώνα, αν μάλιστα βρούμε και τον αντίπαλο σε όχι καλή μέρα, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Είναι αβαντάζ για εμάς. Ισως του χρόνου να σας πω αν χρειάζομαι περισσότερους παίκτες ή όχι.

Αυτό που φοβάμαι περισσότερο από την Μπούργος είναι το γεγονός ότι έχουν πολλούς παίκτες και κάθε ένας από αυτούς μπορεί να είναι το κλειδί για την ομάδα του. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλους τους παίκτες και όχι μόνο για τον Μπενίτε ή τον Μακ Φάντεν. Η Μπούργος μπορεί να εμφανίσει πολλούς παίκτες που να παίξουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Κι εμείς πρέπει να κάνουμε προσαρμογές».

Το πρόγραμμα των αγώνων της Πέμπτης (6/5)

Xαποέλ Χολόν - Μπούργος 17:00

Τενερίφη - Στρασβούργο 20:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαραγόσα: Ο Κασιμίρο στον πάγκο της ομάδας

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα