Παπαθεοδώρου: «Ανοικτός ο όμιλος, ο Σλότερ έπαιζε με δική του ευθύνη»

Παπαθεοδώρου: «Ανοικτός ο όμιλος, ο Σλότερ έπαιζε με δική του ευθύνη»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι παρά το «3 στα 3» της ΑΕΚ ο όμιλος είναι ανοικτός, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Μάρκους Σλότερ.

Το φινάλε του πρώτου γύρου στο BCL βρήκε τον Ηλία Παπαθεοδώρου αήττητο (3-0) και με έναν παίκτη λιγότερο. Η είδηση πως ο Μάρκους Σλότερ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, άλλαξε το κλίμα στην ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί της Σολέ.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε πρόβλημα στη συγκέντρωση και στην άμυνα και στην επίθεση. Και γι' αυτό εξελίχθηκε έτσι το ματς. Βρήκαμε τρόπο να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε και αυτό πρέπει να κρατήσουμε», επεσήμανε ο Παπαθεοδώρου. Ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στον όμιλο: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο όμιλος είναι ανοικτός. Όλες οι ομάδες έχουν ικανότητες, το BCL έχει αναπτυχθεί, έχει δυναμική. Και όποιος δεν είναι καλός, δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα».

Όσο για τον Σλότερ; «Δεν ήταν 100% έτοιμος, αλλά ζήτησε να παίξει ο ίδιος», τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός άλλου σέντερ, αν υπάρχει η δυνατότητα, αλλά και κάτι αξιόλογο στην αγορά.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα