Παπαθεοδώρου: «Όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ αλλά και ότι όλοι στην ομάδα θυμούνται τον περσινό αποκλεισμό από την Καρσίγιακα.

Αρχικά ο προπονητής του Δικεφάλου αναφέρθηκε στο παιχνίδι λέγοντας ότι… «ξέραμε τη δυσκολία του. Η Φριμπούρ είναι καλή ομάδα, πάλεψε σε κάθε αγώνα, άξιζε να είναι στους ομίλους της διοργάνωσης γιατί απέκλεισε καλές ομάδες. Προετοιμαστήκαμε καλά. Ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά και στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε διαφορά. Έχει σημασία το ότι δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πετύχει πολλούς πόντους στο transition game, ενώ ελέγξαμε και τα ριμπάουντ. Ευχαριστώ τους παίκτες για τη νίκη, την πρόκριση και όλοι στο κλαμπ είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς. Θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Για μια ακόμη φορά ήταν ο έκτος παίκτης. Σε κάθε πόλη που παίξαμε ήρθαν και μας στήριξαν. Για μας το σημερινό, ήταν μια ακόμη καλή στιγμή».

Ρωτήθηκε για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο BCL και στην ερώτησή του, ο δημοσιογράφος του υπενθύμισε τον περσινό αποκλεισμό από την Καρσίγιακα. «Όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι. Τώρα έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι να δουλέψουμε και μετά θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Είμαστε πεινασμένοι για να συνεχίσουμε. Θέλουμε να δούμε αντίπαλο».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα