ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
AEK και Προμηθέας Πάτρας στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη

AEK και Προμηθέας Πάτρας στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη

AEK και Προμηθέας Πάτρας στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Φουενλαμπράδα και ο Προμηθέας Πάτρας φιλοξενείται από το Στρασβούργο για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Συνέχεια στο Basketball Champions League δίνεται σήμερα με την ΑΕΚ και τον Προμηθέα Πάτρας να ρίχνονται στην «μάχη» του.

Η Βασίλισσα υποδέχεται την Φουενλαμπράδα (19:30, NS2) στο ΟΑΚΑ και θέλει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό στο κύπελλο και να κάνει μια νίκη που θα την βοηθήσει βαθμολογικά στον όμιλο αλλά θα αλλάξει και την ψυχολογία της.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Λούκα Μπάνκι καθώς ο Βασίλης Καββαδάς έχει τεθεί ήδη εκτός, ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι αμφίβολος, ενώ η συμμετοχή του Ντούσαν Σάκοτα θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Με την σειρά του ο Προμηθέας θα ήθελε να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον αποκλεισμό από το κύπελλο, να αφήσει πίσω του την κούραση και στρέψει στην Ευρώπη την προσοχή του.

Οι Πατρινοί βρίσκονται πρώτοι και αήττητοι στον όμιλο τους και αντιμετωπίζουν το Στρασβούργο (21:30, NS3) θέλοντας να συνεχίσουν να εντυπωσιάζουν.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μάκης Γιατράς δεν είναι λίγα και όλοι θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για καλυφθούν τα κενά. Ο Λάνγκτον Χολ δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του, όπως και ο Έλις, ενώ σε αυτήν βρίσκονται οι νεαροί Μαντζούκας και Λαναράς.