Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση

Gazzetta team
Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του BCL και για να το καταφέρει θα πρέπει – στη χειρότερη περίπτωση – να υπερασπιστεί τη νίκη με διαφορά έξι πόντων του πρώτου αγώνα. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Δικεφάλου στη Σμύρνη δίχως αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και στη σημερινή(13/3) προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αυριανή(14/3) αναμέτρηση είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν κυρίως με θέματα τακτικής και για την ακρίβεια αμυντικής προσέγγισης του αγώνα ούτως ώστε να μη δοθεί η δυνατότητα στην τουρκική ομάδα να επιβάλλει τον ρυθμό της.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, στις κερκίδες του γηπέδου προβλέπεται να βρεθούν τουλάχιστον έξι χιλιάδες φίλοι της Καρσίγιακα. Να σημειωθεί πάντως ότι με την αποστολή του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε τελικώς να ταξιδέψει ο Μπάνε Πρέλεβιτς λόγω προβλήματος στη μέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα