Μούρθια - Μάλαγα 74-80: Το... γύρισε και πέταξε για τελικό

Νίκος Καρφής
Κάρτερ

bet365

Η Μάλαγα επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε της Μούρθια με 80-74, τσεκάροντας εισιτήριο για τον τελικό του BCL.

Το φαβορί για κατάκτηση θα βρίσκεται στον τελικό του BCL. Η Μάλαγα αν και δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, επέστρεψε δυναμικά στο δεύτερο, επικράτησε με 80-74 της Μούρθια και έτσι θα κοντραριστεί με την Τενερίφη στον τελικό της διοργάνωσης. Η Μούρθια θα παίξει με το Περιστέρι bwin στον μικρό τελικό.

Ο Κάρτερ ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 14 πόντους, ενώ ο Κέντρικ Πέρι πρόσθεσε 12 πόντους. Καλινόσκι και Οσετκόφσκι είχαν από 10 πόντους, ενώ στους 11 έμεινε ο Κράβις. Στον αντίποδα ο Τοντόροβιτς είχαν 18 πόντους, ενώ ο Κούρουκς είχε 12 πόντους.

Το ματς

Η Μούρθια παρόλο που είχε τον τίτλο του αουτσάιντερ στο ματς, κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Μάλαγα και να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο με 26-15. Mε τον Ένις η Μούρθια έφυγε στο +10 για το 46-36 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου.

Οι Ανδαλουσιάνοι επέστρεψαν γρήγορα στο ματς, με τον Καλινόσκι να γράφει το 49-45 στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου. Η Ουνικάχα ισοφάρισε το ματς με το τρίποντο του Κράβις για το 53-53.

Η ομάδα του Ναβάρο από εκείνο το σημείο και μετά πήρε τον έλεγχο του ματς. Παρόλα αυτά η Μούρθια μείωσε με τον Τοντόροβιτς για το 68-72 στο 37'. Ο Καλινόσκι με τρίποντο έκανε το 71-75 και έδωσε ανάσα στη Μάλαγα. Ο Κάρτερ με νέο τρίποντο έκανε το 71-78.

υυυ

ρτρτ

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα