BCL: Το Περιστέρι θα μάθει την Πέμπτη τον αντίπαλό του στους «8»

BCL: Το Περιστέρι θα μάθει την Πέμπτη τον αντίπαλό του στους «8»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης του Περιστερίου κόντρα στην Καρσίγιακα

bet365

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα ζευγάρια των προημιτελικών του BCL.

Το Περιστέρι Bwin κατάφερε με πολύ εντυπωσιακό και συναρπαστικό τρόπο να πάρει μία σπουδαία νίκη επί της Τενερίφης με 90-82 και ταυτόχρονα πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, τερματίζοντας δεύτερο στον όμιλο του μετά και την ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ από την Καρσίγιακα.

Η κλήρωση για τα ζευγάρια της φάσης των «8» του BCL θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (21/3), εκεί όπου όσοι τερμάτισαν πρώτοι στους ομίλους του «16» θα έχουν πλεονέκτημα έδρας έναντι των δεύτερων, στην εκάστοτε σειρά όπου ο καλύτερος στους 3 αγώνες θα πάει στο Final 4, η περιοχή του οποίου θα ανακοινωθεί επίσης την ίδια ημέρα με την κλήρωση.

Μάλιστα, η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία... να έχει διπλή εκπροσώπηση, καθώς σε περίπτωση όπου ο Προμηθέας μπορέσει να νικήσει την ΑΕΚ Betsson την Τετάρτη (20/3, 19:30) στα Άνω Λιόσια, θα εξασφαλίσει και αυτός το εισιτήριο για τα προημιτελικά, με τις δύο εγχώριες ομάδες ωστόσο να μην μπορούν να παίξουν μεταξύ τους καθώς στην ισοβαθμία η Μούρθια είναι πάνω από τον σύλλογο της Πάτρας, ο οποίος κυνηγάει πλέον μόνο τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Ποιοι έχουν εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση

  • Μάλαγα (I)
  • Τόφας (I)
  • Βόννη (J)
  • Λούντβινσμπουργκ (J)
  • Τενερίφη (K)
  • Περιστέρι (K)

*Δεν μπορούν να κληρωθούν αντίπαλοι στα προημιτελικά δύο ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο στους «16»

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα