Ντιζόν: Απέλυσε τον Νέναντ Μάρκοβιτς μετά τη νίκη επί του Προμηθέα

Ντιζόν: Απέλυσε τον Νέναντ Μάρκοβιτς μετά τη νίκη επί του Προμηθέα

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η Ντιζόν απέλυσε τον Νέναντ Μάρκοβιτς μετά τη νίκη επί του Προμηθέα

bet365

Η Ντιζόν ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Νέναντ Μάρκοβιτς παρά το γεγονός ότι προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Προμηθέα και το 5-0 στο Basketball Champions League.

Η Ντιζόν πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα το βράδυ της Τρίτης 12/12, επικρατώντας του Προμηθέα και κάνοντας το 5-0 στο Basketball Champions League ωστόσο ο Νέναντ Μάρκοβιτς δεν θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου.

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά το τέλος της συνεργασίας της με τον Βόσνιο προπονητή και πρώην παίκτη του Πανιώνιου (2001/02, 2003/04) και του Ολυμπιακού (2002/03).

Ο Μάρκοβιτς ανέλαβε τη Ντιζόν το 2021 και οι Γάλλοι δικαιολόγησαν την απόλυσή του στην ανακοίνωσή τους ως προληπτικό μέτρο. Εξήγησαν μάλιστα πως «ο σύλλογος δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια για το θέμα».

Η Ντιζόν συμμετέχει στο B Group του BCL μαζί με τον Προμηθέα, τη Ρίτας και την Οπάδα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Σε ό,τι αφορά τη γαλλική λίγκα, βρίσκεται στη 13η θέση μεταξύ 18 ομάδων με ρεκόρ 6-9.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα