Περιστέρι: Με στόχο το 2/2 στο BCL κόντρα στην Τενερίφη

Περιστέρι: Με στόχο το 2/2 στο BCL κόντρα στην Τενερίφη

Newsroom
Περιστέρι: Με στόχο το 2/2 στο BCL κόντρα στην Τενερίφη

bet365

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται την Τενερίφη στο ντέρμπι του 8ου ομίλου στο BCL (18/10, 19:30) με στόχο την δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι στο ΣΕΦ, η επιστροφή του Σπανούλη ως αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» και η ήττα από τον Ολυμπιακό ανήκουν ήδη στο παρελθόν για το Περιστέρι.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων επικεντρώνεται εκ νέου στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και πιο συγκεκριμένα στο μεγάλο ματς με αντίπαλο την κάτοχο του τίτλου Τενερίφη.

Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη και το 2/2 στον 8 όμιλο, με την οποία θα αποκτήσει και ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στην ισπανική ομάδα που αποτελεί και τον μεγάλο της αντίπαλο.

Στο ματς της πρεμιέρας το Περιστέρι είχε νικήσει την Μπνέι Ερτζλίγια με 86-70 ενώ και η Τενερίφη είχε επικρατήσει στην Ισπανία της Ρίτας με 89-74. Αμφότερες είναι και οι μοναδικές αήττητες μετά την πρώτη αγωνιστική του BCL.

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:30 και το ματς θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Cosmote Sport 4.

Ο 8ος όμιλος

1. Περιστέρι 1-0
2. Τενερίφη 1-0
3. Ρίτας 0-1
4. Ερτζλίγια 0-1

Η 2η αγωνιστική (18/10)

Περιστέρι - Τενερίφη (19:30)
Ερτζλίγια - Ρίτας (19:30)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα