Στρασμπούρ - Χάποελ Χολόν 80-81: «Απόδραση» και πρόκριση στο Final 4 οι Ισραηλινοί (vid)

Νίκος Καρφής
Στρασμπούρ - Χάποελ Χολόν 80-81: «Απόδραση» και πρόκριση στο Final 4 οι Ισραηλινοί (vid)

bet365

Η Χάποελ Χολόν με καλάθι του Ράγκλαντ στα 11 δευτερόλεπτα έφυγε με το διπλό (80-81) από την έδρα της Στρασμπούρ και προκρίθηκε στο Final 4.

Οι Ισραηλινοί τσέκαραν το εισιτήριο τους για το Final 4 του BCL. Η Χάποελ Χολόν πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και στο Game 2 κόντρα στη Στρασμπούρ, χάρη στο καλάθι του Ράγκλαντ, 11 δευτερόλεπτα για το τέλος.

Η Χολόν επικράτησε με 81-80 μέσα στην έδρα της Στρασμπούρ, δείχνοντας τα... δόντια της και θα διεκδήσει τον τίτλο στο Final 4. O Λάνσνταουν έχασε την ευκαιρία στο τελευταίο δευτερόλεπτα να χαρίσει τη νίκη στους Γάλλους.

Για τους νικητές 21 είχε ΜακΓκί, στους 16 σταμάτησε ο... ήρωας Ράγκλαντ και ο Τζόνσον πρόσθεσε 15 πόντους. Στον αντίποδα για τους ηττημένους οι 24 πόντοι του Μίτσελ και οι 11 του Χάουαρντ δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν τον αποκλεισμό.

Στο Final 4 έχει περάσει ήδη η Τενερίφη που επικράτησε της Τόφας.

ii

r

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα