Λυκογιάννης: «Έχει επηρεαστεί η ψυχολογία μας»

Λυκογιάννης: «Έχει επηρεαστεί η ψυχολογία μας»

Newsroom
Λυκογιάννης: «Έχει επηρεαστεί η ψυχολογία μας»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης εξέφρασε τη διαφωνία τους για τις αποφάσεις των διαιτητών και μίλησε για την κλονισμένη αυτοπεποίθηση των παικτών του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις συνθήκες υπό τις οποίες δίνει η ομάδα του τους τελευταίους αγώνες κι αφού σημείωσε για τον Βαγγέλη Μάντζαρη ότι… «δεν ήταν σε καλή κατάσταση λόγω των παρενεργειών που είχε έπειτα από την 3η δόση του εμβολίου, συμπλήρωσε. «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά πρέπει να πούμε την αλήθεια. Παρότι αρχίσαμε νωθρά στο παιχνίδι, είχαμε αντίδραση και το ελέγχαμε στην τέταρτη περίοδο έως ότου βάλει ο Ρόμπερσον τους 14 πόντους. Αυτός έκανε τη διαφορά. Στο τέλος υπήρξαν διαιτητικής αποφάσεις οι οποίες με βρίσκουν αντίθετο, παρόλ’ αυτά είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Δεν έβαλε το σουτ ο οποίο ποιοτικός σουτέρ μας, έχασε και τις δύο βολές».

Ο Άρης Λυκογιάννης ρωτήθηκε για την αδυναμία της ομάδας του να κερδίσει παιχνίδια που κρίνονται στις 1-2 κατοχές. «Έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθησή μας και την ψυχολογία μας. Ίσως μας γύρισε την πλάτη η τύχη, σίγουρα υπάρχουν λεπτομέρειες τις οποίες δεν κάνουμε. Είναι διαφορετικές καταστάσεις σε κάθε ματς».

Εκεί αναφέρθηκε όμως στις συνθήκες. «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και θέλω επιτέλους να βρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Δεν μπορεί να βρει ρυθμό ένας παίκτης όταν υπάρχουν απουσίες. Αυτό που ζω φέτος δεν το έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου. Η σεζόν είναι τρομερή διδακτική με τις διαδοχικές ατυχίες αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Φέραμε τον Ρίβερς ο οποίος έχει έντονα το στοιχεία της προσαρμοστικότητας και θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε στην ομάδα και τον Λι. Ελπίζω ότι από Δευτέρα θα έχουμε και τον Γκρίφιν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα