Λιόλιος: «Θέλω να κριθώ πολύ αυστηρά για το θέμα της διαιτησίας» (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Λιόλιος: «Θέλω να κριθώ πολύ αυστηρά για το θέμα της διαιτησίας» (vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Λιόλιος παρευρέθηκε και μίλησε στην εκδήλωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League. Η παρουσία του, μάλιστα, σηματοδότησε την πρώτη εμφάνιση προέδρου της ομοσπονδίας σε εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ μετά από πολλά χρόνια.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, κατά την ομιλία του, στο πολυσυζητημένο θέμα της διαιτησίας, τονίζοντας ότι «όλοι φωνάζατε και φωνάζαμε και φωνάζουν για το θέμα της διαιτησίας. Θα το δείτε στην πράξη ότι είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να λυθεί. Και θα λυθεί, αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη. Θέλω να κριθώ πάρα πολύ αυστηρά για αυτό το θέμα, αλλά δίκαια».

Εν συνεχεία, ο Βαγγέλης Λιόλος αναφέρθηκε στη συνεργασία ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ, εξηγώντας πως «στο τέλος της ημέρας, στο τέλος της διαδρομής η αρμονική συνεργασία ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ πρέπει να αντικατοπτρίζει την θέση του Έλληνα αθλητή. Πρέπει να βγάλουμε Έλληνες αθλητές, αυτή είναι η δουλειά της ΕΟΚ, να δημιουργήσει τις συνθήκες, σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ ώστε να μπορούν να παίξουν και να βρουν τις προϋποθέσεις. Θα είμαστε περήφανοι όταν όλοι αυτοί οι αθλητές με τις Εθνικές ομάδες θα μας ξαναβγάλουν στους δρόμους, θα μας ενώσει σαν Έλληνες και θα πανηγυρίζουμε».

Έκλεισε τον λόγο του, προτού αποχωρήσει από το βήμα, λέγοντας ότι «Αισθάνομαι τεράστια τιμή που είμαι εδώ πάνω απ' όλα, είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Είμαι περήφανος για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, είμαι περήφανος που με έβγαλε η Εθνική Ομάδα και πανηγύριζα κι εγώ όπως όλοι σας κι αυτό δεν θα μου το πάρει ποτέ κανείς».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα