ΑΕΚ: Πρεμιέρα στο BCL στην Ουγγαρία, στις 6 Οκτωβρίου

ΑΕΚ: Πρεμιέρα στο BCL στην Ουγγαρία, στις 6 Οκτωβρίου

ΑΕΚ: Πρεμιέρα στο BCL στην Ουγγαρία, στις 6 Οκτωβρίου

bet365

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τη φετινή προσπάθειά της στο BCL από την Ουγγαρία, με αντίπαλο την Φάλκο Σομπατέλι, στις 6 Οκτωβρίου.

Το πρώτο τζάμπολ της ΑΕΚ στο BCL ορίστηκε για Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στην Ουγγαρία. Αντίπαλος της «Βασίλισσας» η Φάλκο Σομπατέλι (19:00).

Τη 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων, η ΑΕΚ, με νέο προπονητή τον Στέφανο Δέδα, θα είναι γηπεδούχος, κόντρα στην ομάδα που θα προκύψει από τον προκριματικό γύρο. Αυτό το ματς θα διεξαχθεί στις 19/10 (18:30), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο νέο γήπεδο των Λιοσίων.

Τον όμιλο συμπληρώνει η λετονική Ρίγα, αντίπαλος της ΑΕΚ στη διπλή αγωνιστική (3η εκτός, 4η εντός). Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 3/11 και το δεύτερο στις 15/11.

Η ρεβάνς με την Σομπατέλι είναι προγραμματισμένη για τις 14 Δεκεμβρίου, ενώ οι πρώτες υποχρεώσεις της ΑΕΚ ολοκληρώνονται στις 22/12 κόντρα στην ομάδα από τον προκριματικό όμιλο.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο BCL

1η αγων.: Φάλκο - Σομπατέλι (6/10)

2η αγων.: ΑΕΚ - Ομάδα προκριματικού (19/10)

3η αγων. Ρίγα - ΑΕΚ (3/11)

4η αγων. ΑΕΚ - Ρίγα (15/11)

5η αγων.: ΑΕΚ - Φάλκο Σομπατέλι (14/12)

6η αγων. Ομάδα προκριματικού - ΑΕΚ (22/12)

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED