Κάτας: «Σπουδαίος ο Παπαπέτρου, είχαμε πολλή πίεση στα ημιτελικά»

Κάτας: «Σπουδαίος ο Παπαπέτρου, είχαμε πολλή πίεση στα ημιτελικά»

Gazzetta team
Κάτας: «Σπουδαίος ο Παπαπέτρου, είχαμε πολλή πίεση στα ημιτελικά»

bet365

Ο Όντεντ Κάτας έκανε ειδική αναφορά στην πίεση που είχε η ομάδα του στην ημιτελική σειρά με την ΑΕΚ, εκθείασε τα γκαρντ της Ένωσης, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ με την πρόκριση της ομάδας του στους τελικούς της Basket League, ο Όντεντ Κάτας είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μια δύσκολη σειρά. Ήρθαμε σε αυτή τη σειρά παίζοντας κόντρα στην ΑΕΚ με μεγάλο σεβασμό, ο οποίος είναι μεγαλύτερος μετά τα παιχνίδια αυτά. Έχει ποιοτικούς παίκτες και ποιοτικά γκαρντ. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Δεν προσεγγίσαμε με τον σωστό τρόπο το πρώτο και το τέταρτο παιχνίδι. Βρήκαμε την αφοσίωσή μας και σκοράραμε 17 πόντους στα τελευταία 7 λεπτά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 9 πόντους.»

Και συνέχισε: «Όλα αρχίζουν από την άμυνά μας και μου άρεσε ο τρόπος που κάναμε ένα βήμα μπροστά και αντιδράσαμε. Είχαμε πολλή πίεση και ακόμα έχουμε πηγαίνοντας στους τελικούς. Κάποιοι παίκτες βρήκαν χαρακτήρα. Ο Παπαπέτρου ήταν σπουδαίος για εμάς στην τέταρτη περίοδο. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Δεν ήταν μόνο αυτός, ήταν ομαδική δουλειά. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που αντιδράσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

AEK - Παναθηναϊκός 71-78: Επιβλητικός Παπαπέτρου και στους τελικούς οι «πράσινοι» (vid)

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Τα τρίποντα του Μέικον που έβαλαν και πάλι την Ένωση στο ματς (vid)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας και απαγόρευση εισόδου σε υπεράριθμους!

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Dunk party» ο Παπαγιάννης στο ΟΑΚΑ! (vid)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα