Άρης: Μοιάζει δεδομένο το διαζύγιο με Καμπερίδη

Άρης: Μοιάζει δεδομένο το διαζύγιο με Καμπερίδη

Άρης: Μοιάζει δεδομένο το διαζύγιο με Καμπερίδη

bet365

Ο Άρης δεν μπήκε σε διαδικασία συζήτησης με τον Σάββα Καμπερίδη ο οποίος απέχει από την καθημερινότητα της ομάδας και όλα δείχνουν ότι η απόφαση για τη μη συνέχιση της συνεργασίας είναι δεδομένη.

Αυτή την περίοδο, το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για τον Άρη καθώς προέχουν, η δημιουργία συνθηκών για την αδειοδότηση της ομάδας στο επόμενο Πρωτάθλημα αλλά και οι επαφές με τους παίκτες για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Ενδεχομένως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν επιδιώχθηκε μια συνάντηση με τον Σάββα Καμπερίδη. Για την ακρίβεια, οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν στον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε (… ως είθισται), προφανώς δεν κατέθεσαν τις σκέψεις τους για την επόμενη μέρα, κυρίως όμως ο 43χρονος τεχνικός δεν συμμετέχει στην καθημερινότητα της ομάδας. Δηλαδή, το πρόγραμμα των μεταβατικών προπονήσεων που είναι σε εξέλιξη και αφορά τους παίκτες οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο, δεν καταρτίστηκε από τον ίδιο ή από κάποιον συνεργάτη του κατόπιν απόφαση της ΚΑΕ.

Αυτά τα δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών είναι αναπόφευκτο. Πολλώ δε μάλλον αν συνυπολογίσει κανείς την κρούση που έγινε στον Ηλία Καντζούρη ούτως ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα