Ηρακλής: Δηλώνει συμμετοχή στο FIBA Europe Cup

Gazzetta team
Ηρακλής: Δηλώνει συμμετοχή στο FIBA Europe Cup

bet365

Ο Ηρακλής σκοπεύει να δηλώσει συμμετοχή στο FIBA Europe Cup, πρωτίστως όμως θα ζητήσει wild card για την προκριματική φάση του Champions League.

Ο Ηρακλής θέλει να έχει συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν και σκοπεύει να ζητήσει wild card για την προκριματική φάση του Champions League αλλά και να δηλώσει συμμετοχή στο FIBA Europe Cup σε περίπτωση αποκλεισμού. Αυτό σημείωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σε συνέντευξή του στο Metropolis 95.5 καθώς σημείωσε ότι… «Ο Ηρακλής έχει δικαίωμα στο FIBA Eurocup. Θα προσπαθήσουμε και θα έρθουμε σε επαφή για να πάρουμε wild card για να συμμετάσχουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση διατήρησης του Βασίλη Καββαδά στον οποίον μάλιστα θα τεθεί συνεργασία διάρκειας τουλάχιστον δύο χρόνων. «Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Πρώτα θα βρούμε τους Έλληνες για τη νέα προσπάθεια και μετά τους ξένους που θα είναι η τελευταία πινελιά. Ο Καββαδάς είναι προτεραιότητα για εμάς αλλά είμαστε σίγουροι ότι μετά τη φετινή του χρονιά σίγουρα θα συζητήσει και με άλλες ομάδες. Εμείς σαν Ηρακλή θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τον κρατήσουμε για 2-3 χρόνια ακόμη, ώστε πάνω του να χτίσουμε τον ελληνικό κορμό. Το μπάτζετ και πέρσι ήταν μεγάλο. Για φέτος ο πρόεδρος μου είπε ένα εξαιρετικό νούμερο. Θα υπάρχει μία αύξηση σε σχέση με πέρσι. Θέλουμε του χρόνου να γίνει αλλαγή κατά την διάρκεια της σεζόν μόνο σε ανάγκη ή μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουμε καλύτεροι», είπε.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα