Μεσολόγγι - ΠΑΟΚ 69-84

Φώτης Καρακούσης
Μεσολόγγι - ΠΑΟΚ 69-84

bet365

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα από το ήδη υποβιβασμένο Μεσολόγγι, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο τερμάτισε στην 5η θέση και θα αντιμετωπίσει την 4η ΑΕΚ στα playoiffs.

Σε ένα από τα δύο εντελώς αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, καθώς το Μεσολόγγι είχε ήδη υποβιβαστεί και ο ΠΑΟΚ ήταν έτσι και αλλιώς5ος, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν την άνετη νίκη επικρατώντας με 84-69.

Μια νίκη που όπως αναφέραμε δεν είχε βαθμολογικό κέρδος, καθώς η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα βρεθεί απέναντι στην 4η ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs, έχοντας μειονέκτημα έδρας. Ένα ζευγάρι που ήδη έχει παίξει τρεις φορές, μιας και όπως θυμάστε το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ είχε επαναληφθεί λόγω λάθους των διαιτητών και ένστασης του ΠΑΟΚ.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Είχε καλύτερη ομάδα και το έδειξε. Ο ΠΑΟΚ παίζοντας σοβαρά δεν θα μπορούσε να χάσει απέναντι στο Μεσολόγγι που έχει ήδη υποβιβαστεί και έπαιζε κιόλας και χωρίς τον Τόντρικ Γκότσερ που ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18.8 πόντους.

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο ΠΑΟΚ ήταν μια κλάση ανώτερος από το Μεσολόγγι και αν θέλαμε να βάλουμε έναν παίκτη που έκανε την διαφορά, θα βάλουμε τον Κονατέ με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ.

ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ: Σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση δεν θα λέγαμε πως υπήρχαν ήρωες, γιατί πολύ απλά δεν χρειάστηκαν ηρωισμοί για να έρθει η νίκη...

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Σήμερα δεν ήταν καλός ο Κάρτερ, καθώς είχε μόλις 3 πόντους με 1/6 σουτ, αλλά αυτό δεν στοίχισε σε κανένα σημείο στους νικητές.

ΣΗΜΕΙΟ - ΚΛΕΙΔΙ: Η διαφορά ποιότητας. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ όπως γράψαμε και στον πρόλογο δεν μπορούσε να χάσει από το Μεσολόγγι. Οι Θεσσαλονικείς ήταν σοβαροί και πήραν άνετα τη νίκη. Τόσο απλά.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Το Μεσολόγγι πετάει όλη την χρονιά, μια χρονιά που τον έριξε στην Α2, ενώ για το σημερινό ματς δεν έχει κάτι να πετάξει γιατί και να ήθελε απλά δεν μπορούσε να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη θα πρέπει να πετάξει το τέταρτο δεκάλεπτο στο οποίο ήταν και το μόνο που τελείωσε πίσω στο σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 17-25, 12-19, 21-18

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα