Καμπερίδης: «Μεγάλο λάθος αν εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ»

Καμπερίδης: «Μεγάλο λάθος αν εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Μεγάλο λάθος αν εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ»

bet365

Ο Άρης υποδέχεται (27/3, 17:00) την ΑΕΚ στο Nick Galis Hall και ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στο πώς θα πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι η ομάδα του.

Η ΑΕΚ έχει να διαχειριστεί τις απουσίες της, σ’ αυτές στάθηκε και ο προπονητής του Άρη εκτιμώντας ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να αξιολογήσει το παιχνίδι βάσει των προβλημάτων του αντιπάλου, αλλά της ποιότητας αυτών που θα έχει η «Ένωση» στη διάθεσή της. «Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, τόσο σε επίπεδο συγκέντρωσης όσο και σε επίπεδο ενέργειας. Θα είναι μεγάλο λάθος, να εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με βάθος, δεδομένη ποιότητα, τόσο όσον αφορά το επίπεδο των παικτών όσο και του προπονητικού τιμ», είπε ο Σάββας Καμπερίδης.

Σε αντίθεση με την ΑΕΚ, οι «κίτρινοι» δεν αντιμετωπίζουν αντίστοιχα αγωνιστικά προβλήματα καθώς δεν υπολογίζεται ο Γιάννης Σιδηροηλίας ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED