Ντάριλ Μέικον: Πώς πέτυχα το πρώτο buzzer beater της καριέρας μου! (vids)

Ντάριλ Μέικον: Πώς πέτυχα το πρώτο buzzer beater της καριέρας μου! (vids)

bet365

Το πρώτο buzzer beater του Ντάριλ Μέικον είναι... κιτρινόμαυρο. Μία αναπήδηση της μπάλας και... πανζουρλισμός! Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ εξηγεί στο gazzetta.gr το νικητήριο σουτ της ΑΕΚ απέναντι στον Ηρακλή!

Από τον... δάσκαλο, στον μαθητή. Από τον Κιθ Λάνγκφορντ, στον Ντάριλ Μέικον. Πριν από μερικές ημέρες, ο Λάνγκφορντ αποκάλυψε στο gazzetta.gr τον νέο ρόλο του. Του μέντορα του Ντάριλ Μέικον. Τα ταχύρρυθμα μαθήματα του 37χρονου γκαρντ στον Μέικον, έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Το πρώτο buzzer beater του 25χρονου γκαρντ της ΑΕΚ, όπως παραδέχτηκε στο gazzetta.gr, διαθέτει δύο χρώματα: κίτρινο και μαύρο. Και μετά όλο μαζί μία αγκαλιά. Τα χέρια γύρω από τον Μέικον. Και μπόλικος θόρυβος! Από τις κραυγές της νίκης. Μιας ακόμη επικράτησης της... μισής ΑΕΚ, που αρνείται να χάσει.

«Πήρα το ίδιο σουτ τρεις φορές στο ματς. Το ένα μπήκε, το άλλο βγήκε στη στεφάνη. Αισθάνθηκα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου να πάρω το σουτ. Αισθανόμουν καλά στην παράταση. Το πλάνο ήταν να πάρει το σουτ είτε ο Κιθ, είτε εγώ. Το πήρα εγώ, η ομάδα με εμπιστεύτηκε και μπήκε», εξήγησε στο gazzetta.gr o Ντάριλ Μέικον.

Η αναπήδηση της μπάλας αύξησε την... τάση του θρίλερ. Με τον Μέικον να εξηγεί: «Το σουτ έμοιαζε καλό. Είχε ελπίδες να μπει έτσι όπως αναπήδησε. Δεν λέω ότι ήμουν σίγουρος ότι θα έμπαινε, αλλά είχε καλές πιθανότητες».

Ο Μέικον εξήγησε πως έζησε και τις δύο τελευταίες φάσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα: «Ο κόουτς του Ηρακλή φώναζε για να αστοχήσουν στη δεύτερη βολή. Δεν έγινε. Εγώ σκεφτόμουν πως θα χάσει τη δεύτερη βολή και θα κερδίσει ο Ηρακλής. Αν το έκανε, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Όμως έγινε το λάθος και ο Γιόνας έβαλε δύο μεγάλες βολές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα