Καλαμπάκος: «Αν δεν έχεις λεφτά, δεν πας στη λαϊκή το πρωί, πας το μεσημέρι» (vid)

Καλαμπάκος: «Αν δεν έχεις λεφτά, δεν πας στη λαϊκή το πρωί, πας το μεσημέρι» (vid)

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος το έθεσε όσο πιο κομψά μπορούσε, μετά την ήττα του Μεσολογγίου από την ΑΕΚ. Μίλησε για τη διαφορά ποιότητας και τη μάχη της ομάδας του για την παραμονή στην Basket League.

«Θέλουμε να εξαντλήσουμε την όποια πιθανότητα παραμονής έχουμε». Ο Ντίνος Καλαμπάκος, μετά την ήττα του Μεσολογγίου από την ΑΕΚ, ήταν ξεκάθαρος. Με την περιγραφή του για τη φετινή χρονιά να γίνεται εξαιρετικά γλαφυρή. «Δεν γκρινιάζω, είμαστε μία ομάδα που δεν έχει πολλά λεφτά. Όπως λέγαμε στο Παγκράτι, αν δεν έχεις λεφτά, δεν πας στη λαϊκή στις 07:30, πας στις 14.45». Αναφερόμενος φυσικά στις επιλογές που μπορούσαν να γίνουν, λόγω μπάτζετ.

Ο προπονητής του Μεσολογγίου αναφέρθηκε στο ματς: «Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά μας. Πήραμε ριμπάουντ, ήμασταν διαβασμένοι. Αλλά η διαφορά ποιότητας και στο βάθος του πάγκου έδωσαν στην ΑΕΚ μία εύκολη νίκη.

Είμαστε ικανοποιημένοι. Περιμέναμε την ΑΕΚ περισσότερο κακή, να τσακωθούμε μαζί της περισσότερο. Θέλουμε νίκες παντού. Δίνουμε τον δικό μας αγώνα, τη δική μας μάχη».

Και εξήγησε ποια είναι η μεγαλύτερη φετινή δυσκολία: «Θέλουμε να σταθεροποιηθεί αυτή η ομάδα. Έγιναν τρομερά πράγματα, τραυματισμοί, η ασθένεια του Γκριν, τα buy out. Αλλάξαμε ξένους που δεν θέλαμε. Σε οικονομικούς λόγους και σε θέματα υγείας δεν μπορείς να τα φέρεις βόλτα. Αναγκαστικά ζεις με αυτό. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει μεγάλο χορηγό, δεν είναι σε μεγάλη πόλη, πρέπει να ζήσεις με αυτό και να παλεύεις. Να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε περήφανοι, αυτό θέλω.

Να είναι οι παίκτες μας άξιοι να λέγονται «Μεσολογγίτες». Η κοινωνία μας στηρίζει, τα μαγαζιά μπορεί να είναι κλειστά, αλλά μας τρέφουν. Έχουμε 25 χορηγικά φαγητά την ημέρα. Να φύγουμε περήφανοι, αν φύγουμε».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα