Καμπερίδης: «Φέραμε το παιχνίδι στα χέρια μας με την άμυνά μας»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Φέραμε το παιχνίδι στα χέρια μας με την άμυνά μας»

bet365

Ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε credit στην ομάδα του για την αμυντικά αποτελεσματικότητά της και στάθηκε κυρίως στα άστοχα μακρινά σουτ του αντιπάλου.

Αρχικά ο προπονητής του Άρη ευχήθηκε να επανέλθουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας στους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους έπειτα από τους διαδοχικούς σεισμούς. Αναφορικά με το παιχνίδι έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και συνεργάτες, τονίζοντας παράλληλα ότι… «από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη. Είχαμε στιγμές που γίνανε λάθη πάνω στην ένταση του αγώνα και στην πίεση του αποτελέσματος, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να μείνουμε μαζί και να κερδίσουμε τις περισσότερες μονομαχίες του ένας εναντίον ενός. Πήραμε τα ριμπάουντ, αναγκάσαμε τη Λάρισα να σημειώσει μόλις τέσσερα τρίποντα κι ενώ εκεί βρίσκεται στο δυνατό σημείο της και με την πίεση που ασκήσαμε, τους βγάλαμε έξω από το ρυθμό της».

Συμπλήρωσε λέγοντας ότι… «είναι μια σημαντική νίκη η οποία όμως, έτσι όπως είναι η κατάσταση στη βαθμολογία, ξέρουμε όμως ότι θα πρέπει να πετύχουμε κι άλλες για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας και μετά να δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Λάρισα, είναι μια ομάδα η οποία είναι εξαιρετική στην έδρα της και πιστεύω ότι θα πετύχει τους στόχους της».

Σε ερώτηση για την αμυντική αποτελεσματικότητα, απάντησε ότι… «νομίζω ότι καταφέραμε να βγάλουμε τη Λάρισα έξω από το παιχνίδι της. Αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά τις καταστάσεις ένας εναντίον ενός και είχαμε συγκέντρωση. Από τη στιγμή που σταματήσαμε το μακρινό σουτ, το παιχνίδι ήταν στα δικά μας χέρια».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα