Καλαμπάκος: «Θα την βρούμε την άκρη μας» (vid)

Gazzetta team
Καλαμπάκος: «Θα την βρούμε την άκρη μας» (vid)

bet365

Το Μεσολόγγι μετράει πλέον 7 σερί ήττες στην Basket League όμως ο Ντίνος Καλαμπάκος εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από την ήττα από τον Προμηθέα:

«Για σήμερα δεν είμαι απογοητευμένος. Ήταν η πρώτη εβδομάδα τις τελευταίες πέντε που είχαμε πάνω από οκτώ παίκτες στις προπονήσεις, αφού γίνονται συνέχεια προσθαφαιρέσεις και με του Μπράουν ολοκληρώνουμε και την τελευταία θέλω να πιστεύω.

Ελπίζω να βρούμε γρήγορα τον αντικαταστάτη του και να μπούμε όλοι μαζί στο γήπεδο να δούμε… ποιοι είμαστε. Να δουλέψουμε για να χτίσουμε μια τελείως καινούργια ομάδα η οποία δεδομένα θα θέλει παρά πολλή δουλειά, έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της. Ήρθε ο Γιουτζίν πριν μια βδομάδα, ο Τόντρικ πριν τρεις μέρες και συνεχίζουμε.

Θα τη βρούμε την άκρη όμως, είμαι αισιόδοξος. Σήμερα είχαμε αποφασίσει να παίξουμε και αρκετά με τους ξένους για να καταλάβουν πού ήρθαν, ίσως ήταν λάθος η… αγρανάπαυση των Ελλήνων, αφού σε εμάς παίζουν πολύ αλλά θα επιστρέψει η κανονικότητα.

Αν καταφέρουμε να σωθούμε νομίζω ότι όλοι, η πόλη, οι διοικούντες κι εμείς που έχουμε έρθει εδώ θα είμαστε ευτυχισμένοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα