Κουζέλογλου: «Συγκέντρωση και ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου»

Κουζέλογλου: «Συγκέντρωση και ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου»

Gazzetta team
Κουζέλογλου: «Συγκέντρωση και ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου»

bet365

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (16/12, 20:00) τη Λάρισα σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική και ο Γιάννης Κουζέλογλου αναφέρθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι «κίτρινοι» απέναντι στους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

Συγκέντρωση και ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν πραγματοποιήσαμε την εμφάνιση που θέλαμε κι αυτό μας κόστισε. Αναλύσαμε με τους προπονητές μας τα λάθη που έγιναν, είδαμε σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθούμε, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια.

Ο επόμενος αγώνας είναι και πάλι εκτός έδρας, κόντρα στη Λάρισα, η οποία προέρχεται κι αυτή από ήττα και θα θέλει πολύ να κερδίσει. Έχουμε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούμε, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα

Για να νικήσεις σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση, θα πρέπει να παρουσιαστείς συγκεντρωμένος σε όλο την αναμέτρηση. Επίσης, ένα στοιχείο ακόμη που είναι απαραίτητο να έχουμε, είναι η ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου, σε άμυνα και σε επίθεση.

Η Λάρισα είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μην της επιτρέψουμε να πάει τον αγώνα στο ρυθμό που θέλει».

BASKET LEAGUE NEWS FEED