Άρης: Σκέψεις παραίτησης από τον Σάββα Καμπερίδη

Άρης: Σκέψεις παραίτησης από τον Σάββα Καμπερίδη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Σκέψεις παραίτησης από τον Σάββα Καμπερίδη

bet365

Απογοητευμένος από τις συνθήκες που επικρατούν στον Άρη, ο Σάββας Καμπερίδης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησής του, ενώ σκέψεις για το μέλλον αυτής της συνεργασίας γίνεται και από τα μέλη της διοίκησης.

Η αλήθεια είναι ότι η σκέψη παραίτησης υπάρχει στο μυαλό του 44χρονου τεχνικού αρκετό διάστημα, για την ακρίβεια πριν από τη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών στο Αλεξάνδρειο. Είναι απογοητευμένος από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, την έντονη αμφιβολία για απλά πράγματα μέχρι φυσικά και τις πληρωμές των παικτών και τη γενικότερη εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει καθημερινά με τη δυσαρέσκεια των παικτών λόγω της οικονομικής ασυνέπειας. Συν τοις άλλοις, την περασμένη εβδομάδα παραιτήθηκε ο Δημήτρης Νικολαΐδης ο οποίος ήταν ο άμεσος συνεργάτης του.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν όμως ότι και στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει έντονος προβληματισμός για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία καθώς ο 44χρονος τεχνικός έχει χάσει υποστηρικτικές εντός του δ. σ. Το μέλλον αυτής της σχέσης θα φανεί στις επόμενες ώρες. Μέχρι στιγμής πάντως οι «κίτρινοι» δεν έχουν προχωρήσει σε καμία επαφή με άλλον προπονητή, όπως είχαν κάνει δηλαδή με τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, Άρη Λυκογιάννη, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από το Μεσολλόγι.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα