ΑΕΚ: Δεν προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ για την απόφαση επανάληψης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Δεν προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ για την απόφαση επανάληψης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

bet365

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση του αθλητικού δικαστή περί επανάληψης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου τονίζει πως δεν έχει πρόθεση να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, ενώ την χαρακτηρίζει ως «βόμβα στα θεμέλια του μπάσκετ».

Η ΑΕΚ δεν θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να αρθεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή, ο οποίος αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ έχει μάθει να σέβεται τη Δικαιοσύνη και θα τη σέβεται και στο μέλλον, έτσι όπως επιβάλλουν οι αρχές και οι αξίες της. Η ΑΕΚ δεν συνηθίζει να σχολιάζει αποφάσεις δικαστών...

Όμως, είναι πανθομολογούμενο, ότι προκαλεί απορία η ετυμηγορία περί επανάληψης της αναμέτρησης της ομάδας μας με ΠΑΟΚ, η οποία αποτελεί «βόμβα» στα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ και θέτει «εν αμφιβόλω» την ομοψυχία εντός του ΕΣΑΚΕ.

Ενδεχομένως η ετυμηγορία να συνιστά το... «ευχαριστώ» στις άοκνες προσπάθειες, που καταβάλλει σε μόνιμη βάση η ΑΕΚ BC προκειμένου για ρηξικέλευθες λύσεις υπέρ της βιωσιμότητας του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ BC των τελευταίων διεθνών τροπαίων της χώρας, των δύο διεθνών διοργανώσεων στην πατρίδα μας με -ολική και μερική- χρηματοδότηση αντίστοιχα από το δικό της ταμείο, των δράσεων κοινωνικής ευθύνης, της δημιουργίας δικού της γηπέδου-αθλητικού Κέντρου εν μέσω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, θα συνεχίσει να επενδύει. Και θα συνεχίσει να επενδύει προτάσσοντας το συμφέρον του ελληνικού μπάσκετ και δευτερευόντως της ΑΕΚ BC.

Παρότι δεχόμαστε πιέσεις και από πολλές ΚΑΕ, προκειμένου να διεκδικήσουμε το έννομο συμφέρον μας με προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, όπως και δικαιούμαστε, δεν θα το πράξουμε. Το αφήνουμε στον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προσφύγει αυτός και να (δια)σώσει το άθλημα πριν δημιουργηθεί δεδικασμένο.

Αν δεν το πράξει, εμείς είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι, να διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη εντός των τεσσάρων γραμμών όπως πάντα, και να παίξουμε όποτε θέλει ο ΕΣΑΚΕ, με όποιους διαιτητές ή... δικαστές θέλει ο ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ BC»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα