ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σλότερ
Η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τη Χάποελ Χολόν, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Basketball Champions League (4/11, 19:30), ξεκίνησε με καλά νέα. Ο Μάρκους Σλότερ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς απέναντι στη Λάρισα, λόγω ασθένειας, επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ.
Κάτι που σημαίνει πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Στέφανου Δέδα.
Στο ματς με τη Λάρισα, ο Γιανίκ Μορέιρα έπαιξε και για τον Σλότερ, ωστόσο όσες περισσότερες είναι οι λύσεις στις θέσεις των ψηλών, απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως η Χαποέλ, τόσο το καλύτερο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
