Βόβορας: «Κάθε λάθος μας πονάει»

Βόβορας: «Κάθε λάθος μας πονάει»

Γιώργος Κούβαρης
Βόβορας: «Κάθε λάθος μας πονάει»

bet365

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στα 20 λάθη της ομάδας του, στους τομείς που ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βελτίωση, όπως επίσης και στον Ιωάννη Παπαπέτρου ενόψει του αγώνα με την Ζενίτ.

Ο 43χρονος τεχνικός των «πρασίνων» αρχικά είπε για το παιχνίδι ότι «θα κρατήσουμε και πάλι την άμυνά μας. Εκτός από τα τέσσερα πρώτα λεπτά που δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, κρατήσαμε τη Λάρισα κάτω από τους 20 πόντους και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Βέβαια υπάρχουν κομμάτι στο επιθετικό κομμάτι που πρέπει να βελτιώσουμε και ελπίζω παιχνίδι με το παιχνίδι να το κάνουμε μέσα από το διάβασμα των καταστάσεων».

Για τα 20 λάθη που έκανε η ομάδα του, είπε: «Τα 11 λάθη είχαν γίνει στο πρώτο ημίχρονο από επτά διαφορετικούς παίκτες. Για μένα είναι σημαντικό ότι ανοίξαμε το rotation με 12 παίκτες στο πρώτο ημίχρονο. Είναι μεγάλη η σεζόν και θέλω όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι. Να παίρνουν τις ευκαιρίες τους μέσα από την ομάδα. Και κάθε λάθος που γίνεται μας πονάει και μας πονάει πραγματικά. Έγιναν 20 λάθη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε κλειστά αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο πικ εν ρολ και στο ποστ. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τα μις ματς και κάναμε λάθη τα οποία έπρεπε να αποφύγουμε. Πρέπει να βρίσκουμε τις αδυναμίες και να στοχεύσουμε πάνω σε αυτές».

Όσο για την κατάσταση του Ιωάννη Παπαπέτρου ενόψει του αγώνα με τη Ζενίτ; «Δεν έχει κάνει την παραμικρή προπόνηση, είτε ομαδική, είτε ατομική. Μπαίνει σιγά-σιγά, αλλα θα δούμε. Ο πόνος είναι οξύς σε αυτό το σημείο. Θα ξεκινήσει να κάνει κάποια κομμάτια και όσο δεν έχει ενοχλήσεις, ελπίζω να τον έχουμε έτοιμο για το επόμενο παιχνίδι».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED