Ανατροπή με Ιωνικό: Παίρνει το πιστοποιητικό συμμετοχής

Αντώνης Καλκαβούρας
Ανατροπή με Ιωνικό: Παίρνει το πιστοποιητικό συμμετοχής

bet365

Ανατροπή σκηνικού στην Basket League καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ιωνικός Νικαίας αναμένεται να πάρει τελικά το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και να δοθεί χωρίς... άλλα προβλήματα το τζάμπολ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (24-25/10).

Τα πάνω-κάτω ήρθαν για άλλη μια φορά στο πολύπαθο πρωτάθλημα μπάσκετ. Η ομάδα της Νίκαιας έβαλε τα χρήματα που απαιτούνται για το μετοχικό κεφάλαιο ύψους 216.000 ευρώ με αποτέλεσμα να αιτηθεί ανάκληση της προηγούμενης απόφασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία θα συνεδριάσει την Τετάρτη (21/10).

Όπως είναι γνωστό, η Ε.Ε.Α. δεν είχε χορηγήσει άδεια συμμετοχής στον Ιωνικό την περασμένη εβδομάδα και όλα έδειχναν ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε με 11 ομάδες και όχι με 12. Όμως από τη στιγμή που συμπληρώθηκε από την ομάδα της Νίκαιας το προαπαιτούμενο ποσό για το μετοχικό κεφάλαιο (το οποίο είναι και το πιο σημαντικό) θεωρείται πολύ δύσκολο να μην ανακαλέσει η Ε.Ε.Α. την αρχική της απόφαση και να εγκρίνει τη συμμετοχή του Ιωνικού στην Basket League.

Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (24-25/10) ύστερα από την αναβολή της μίας εβδομάδας με την Ε.Α.Α. να ετοιμάζεται να ανακαλέσει για δεύτερη φορά φέτος την αρχική της απόφαση. Υπενθυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τη Λάρισα την οποία είχε αποβάλει από το πρωτάθλημα, αλλά στη συνέχεια χορηγήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED