Basket League: Αποβάλλεται και η Λάρισα, 12 ξανά οι ομάδες!

Gazzetta team
Basket League: Αποβάλλεται και η Λάρισα, 12 ξανά οι ομάδες!

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε - έστω και καθυστερημένα - την αποβολή της Λάρισας από το πρωτάθλημα της Basket League λόγω με έγκαιρης καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου.

Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε μία ημέρα οι 13 ομάδες έγιναν... 12 ενόψει της νέας σεζόν, αφού ένα 24ωρο νωρίτερα είχε... αποβληθεί ο Ιωνικός! Ασχέτως αν στη συνέχεια πήρε το ΑΦΜ του Διαγόρα Δρυοπιδέων με τον οποίο και συγχωνεύτηκε!

Η ΕΕΑ απέστειλε σχετική επιστολή στον ΕΣΑΚΕ με την οποία ζήτησε την αποβολή της Λάρισας (αν και η ομάδα της Θεσσαλίας είχε λάβει τις αντίθετες διαβεβαιώσεις) από το πρωτάθλημα λόγω της μη έγκαιρης καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου.

Η απόφαση είναι δεσμευτική θα εγκριθεί στο επόμενο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 30 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 12 ομάδες ενόψει του πρωταθλήματος για την σεζόν 2020-21 αφού έχουν ήδη αποχωρήσει το Ρέθυμνο, ο Ήφαιστος Λήμνου, ενώ πριν την Λάρισα αποβλήθηκε ο Ιωνικός, ο οποίος όμως συγχωνεύτηκε με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα