Λάρισα: «Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν να δικαιωθούμε»

Gazzetta team
Λάρισα: «Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν να δικαιωθούμε»

bet365

Η ομάδα της Λάρισας ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για την βοήθεια που παρείχαν σε σχέση με την παρουσία της στην Basket League.

Η Λάρισα κατάφερε να αλλάξει την άποψη της ΕΕΑ και δικαιώθηκε με αποτέλεσμα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Basket League.

Για αυτό τον λόγο η ομάδα της Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει, «Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας λόγω ενός τυπικού λογιστικού λάθους περνάει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η οποία ελπίζουμε να τελειώσει θετικά και ευχάριστα, καθώς οι εξηγήσεις που δώσαμε και τα απαραίτητα παραστατικά που προσκομίσαμε στην Ε.Ε.Α θεωρούμε πως θα μας δικαιώσουν.

Ωστόσο, σε αυτή την δυσκολία αυτό που μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να διεκδικήσουμε την δικαίωσή μας ήταν η συμπαράσταση όλων των Λαρισαίων.

Συμπαράσταση από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της πόλης, τους τοπικούς φορείς και βέβαια από τους φιλάθλους της ομάδας μας, που αντιλαμβανόμενοι την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε αισθάνονται την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και της καθημερινότητας τους.

Σας ευχαριστούμε».

BASKET LEAGUE NEWS FEED