ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πανταζόπουλος: «Μένει η πίκρα για έναν τίτλο που δεν κατακτήσαμε»

Πανταζόπουλος: «Μένει η πίκρα για έναν τίτλο που δεν κατακτήσαμε»

Πανταζόπουλος: «Μένει η πίκρα για έναν τίτλο που δεν κατακτήσαμε»

Το Περιστέρι έφτασε στον τελικό του 1ου WATT+Volt Super Cup κόντρα στον Προμηθέα, αλλά δεν μπόρεσε να το κατακτήσει μολονότι βρέθηκε πολύ κοντά στον πρώτο τίτλο της ιστορίας του.

Η επόμενη ημέρα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, την οποία αποτυπώνει ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σ’ έναν πολύ σημαντικό θεσμό όπως το Super Cup που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μετά την χαρά μας όμως για την συμμετοχή, μένει η πίκρα για έναν τίτλο που δεν κατακτήσαμε και θα μπορούσαμε να τον έχουμε κατακτήσει. Αυτό θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον σύλλογο και την ιστορία του».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παρ’ ολα αυτά συνεχίζουμε στο πλάνο μας, γιατί πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η σταθερότητα και η διάρκεια. Αυτά τα στοιχεία είναι που καθιερώνουν έναν σύλλογο. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και έχει γίνει πραγματικότητα μέσα στο γήπεδο, όπου παίζουμε όλα τα παιχνίδια ως ίσος προς ίσον».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, είπε: «Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Έχουμε μπροστά μας τρεις μεγάλες διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδος και Basketball Champions League) και θέλουμε να φτάσουμε και στις τρεις όσο πιο μακριά μπορούμε».