Ηρακλής: Στην τελική ευθεία για τα προκριματικά του BCL

Gazzetta team
Ηρακλής: Στην τελική ευθεία για τα προκριματικά του BCL

bet365

Ο Ηρακλής ολοένα και ανεβάζει στροφές ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Κεραυνό Στροβόλου για τα προκριματικά του BCL.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν είχε στην προπόνηση της Τρίτης (15/9) τον Εντ Ντάνιελ, ενώ ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του ήταν ο Μάικ Μουρ.

Για τον λόγο του ότι αναβλήθηκε το φιλικό με τον Άρη, πραγματοποιήθηκε... δυνατό «διπλό» στο Ιβανώφειο και αυτό διότι ο τεχνικός του Ηρακλή θέλει να δει τους παίκτες του να ανεβάζουν την ένταση ενόψει της αναμέτρηση με τον Κεραυνό Στροβόλου (22/9, 20:30) στη Λευκωσία.

Όπως ενημέρωσε η «κυανόλευκη» διοίκηση «η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται εδώ και ημερές σε «ανοικτή γραμμή» με τους επιτελείς της ΕΡΤ για τη μετάδοση του αγώνα, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Κυπριακή Ομοσπονδία.

Ελπίζουμε πως θα ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και ο Ευρωπαικος αγώνας του ΗΡΑΚΛΗ, του πιο ιστορικού Συλλόγου της Μακεδονίας, με έναν Κυπριακό σύλλογο, σε μια μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση, θα μεταδοθεί και οι φίλοι της Ομάδας μας και του Μπάσκετ δε θα μείνουν «στο σκοτάδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα