H πρόβα της «Λιμνοπούλας» πέτυχε, σκέψεις για τουρνουά!

Gazzetta team
H πρόβα της «Λιμνοπούλας» πέτυχε, σκέψεις για τουρνουά!

bet365

Με το φιλικό προετοιμασίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, το περασμένο Σάββατο, έγιναν και τα άτυπα εγκαίνια του ανακαινισμένου κλειστού της «Λιμνοπούλας» στα Γιάννενα.
Το...crash test στο... παλατάκι της πόλης με το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ,ήταν απόλυτα πετυχημένο, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο προετοιμασίας και φιλοξενίας κάτι που πιστώνεται σε όλους αυτούς που καιρό τώρα έδωσαν μάχη με τον χρόνο ώστε να αναβαθμιστούν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων που ανήκουν στην ΓΓΑ, αφού άλλωστε το ίδιο ισχύει και για το ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ.
Θα πρέπει να τονιστεί πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ως ένα δείγμα ευγνωμοσύνης για την άρτια οργάνωση έδωσαν ως δώρο ένα λεύκωμα του συλλόγου στους επικεφαλής της Επιτροπής Διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ.Ι και συγκεκριμένα στον πρόεδρο Παντελή Κολόκα και τον Αντιπρόεδρο Χάρη Λαζάνη.
Μάλιστα από την στιγμή που ομάδες, αλλά και αθλητές της πρώτης γραμμής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη είπαν τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις, ήδη υπάρχουν οι σκέψεις ώστε στο μέλλον να... ανοίξουν ακόμη περισσότερο με την διοργάνωση κάποιου σημαντικού τουρνουά, όπου θα πάρουν μέρος και σύλλογοι εκτός Ελλάδος.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα