Παναθηναϊκός: Επέκταση σε Παπαδάκη και... δανεικός

Παναθηναϊκός: Επέκταση σε Παπαδάκη και... δανεικός

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Επέκταση σε Παπαδάκη και... δανεικός

bet365

Μετά τη συμφωνία για την παραμονή του Γιώργου Καλαϊτζάκη, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, αφού γίνει πρώτα επέκταση συμβολαίου.

Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές έκαναν αμοιβαίες υποχωρήσεις, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό (τουλάχιστον) έως και το καλοκαίρι του 2022 αφού αναμένεται να υπογράψει και επέκταση στο συμβόλαιό του.

Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει... θέση για τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη, ο οποίος θα ήταν ο 3ος πλέι μέικερ της ομάδας σε περίπτωση που δεν προχωρούσε του Καλαϊτζάκη. Γι' αυτόν τον λόγο οι «πράσινοι» θα τον δώσουν δανεικό σε άλλη ομάδα, αφού πρωτίστως ανανεώσουν και το δικό του συμβόλαιο.

Άλλωστε είναι εκείνος ένας παίκτης που πιστεύουν πολύ στον Παναθηναϊκό, αλλά φέτος δεν θα μπορούσε να πάρει ευκαιρίες μετά και την παραμονή του Καλαϊτζάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα