ΠΑΟΚ: Παραιτήσεις, ανατροπές και στον αέρα ο Μέξας!

ΠΑΟΚ: Παραιτήσεις, ανατροπές και στον αέρα ο Μέξας!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Παραιτήσεις, ανατροπές και στον αέρα ο Μέξας!

bet365

Απίστευτες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ όπου δρομολογείται αλλαγή σκηνικού μετά το… κύμα παραιτήσεων και είναι στον σέρα η συνεργασία με τον Κώστα Μέξα για την τεχνική ηγεσία.

Η απόφαση διατήρησης του Κερκυραίου προπονητή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ λήφθηκε από τον Θανάση Χατζόπουλο ο οποίος προβλεπόταν να διαδραματίσει διοικητικό ρόλο στην ομάδα. Για την ακρίβεια, υπήρξε διχογνωμία μεταξύ του κ. Χατζόπουλου με άλλα δύο μέλη του δ. σ., τους κ. κ Πόλυ Κατσιώρα, Άρη Καρακούση, τα οποία επέμεναν για την πρόσληψη του Χάρη Μαρκόπουλου και προειδοποίησαν με παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Πληροφορίες θέλουν τον ΑΣ ΠΑΟΚ (είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων καθώς ορίζει την προσωρινή διοίκηση) να παρενέβη στο όλο ζήτημα και να φρενάρει την παραμονή του Κώστα Μέξα στον πάγκο της ομάδας.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο κ. Χατζόπουλος προειδοποίησε με παραίτηση και μένει να φανεί η εξέλιξη της όλης υπόθεσης. Είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα η συνέχισε της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Μέξα καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Χάρη Μαρκόπουλου στον ΠΑΟΚ.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα