ΠΑΟΚ: Η διαφωνία για προπονητή και η επιλογή του Μέξα

ΠΑΟΚ: Η διαφωνία για προπονητή και η επιλογή του Μέξα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η διαφωνία για προπονητή και η επιλογή του Μέξα

bet365

Ο Κώστας Μέξας πήρε το χρίσμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη σεζόν αλλά εντός του διοικητικού συμβουλίου υπήρξαν αντίθετες απόψεις, κυρίως από τον Πόλυ Κατσιώρα ο οποίος σκέφτεται και την αποχώρησή του.

Η διαφωνία μεταξύ των μελών του δ. σ. της ΚΑΕ φάνηκε από την περασμένη εβδομάδα και οδήγησε σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους Κώστα Μέξα, Χάρη Μαρκόπουλο. Η συζήτηση με τους δύο προπονητές αφορούσε το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς όπου ο καθένας εξ’ αυτών ανέλυσε το δικό του σχέδιο βάσει ασφαλώς και των οικονομικών δυνατοτήτων της εταιρίας. Στη σημερινή (22/6) συνάντηση των μελών του δ.σ. της ΚΑΕ, η πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ της περίπτωσης του Χάρη Μαρκόπουλου, ωστόσο ο Θανάσης Χατζόπουλος ο οποίος θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο (σε διοικητικό επίπεδο) στην επόμενη σεζόν, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη της επιλογής και τάχθηκε υπέρ της λύσης του Κώστα Μέξα.

Έτσι αποφασίστηκε να πορευτεί ο ΠΑΟΚ της ερχόμενης σεζόν με τον Κώστα Μέξα στην τεχνική ηγεσία, γεγονός το οποίο προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Πόλυ Κατσιώρα ο οποίος σκέφτεται να αποχωρήσει από το διοικητικό σχήμα.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα