Συνθήματα έξω από το γραφείο του Γουλιέλμου στην Αθήνα

Συνθήματα έξω από το γραφείο του Γουλιέλμου στην Αθήνα

Συνθήματα έξω από το γραφείο του Γουλιέλμου στην Αθήνα

bet365

Εντείνονται οι αντιδράσεις κατά του Δημήτρη Γουλιέλμου καθώς με συνθήματα που γράφτηκαν έξω από το γραφείο του στο Κολωνάκι εκφράστηκε η απαίτηση παραχώρησης των μετοχών της ΚΑΕ Άρης στον ΑΣ.
Το ζήτημα των μετοχών της ΚΑΕ Άρης παραμένει σε εκκρεμότητα καθώς είναι προφανές ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Δημήτρης Γουλιέλμος και τα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης της ΚΑΕ δεν βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Οι τελευταίοι πρότειναν στον μεγαλομέτοχο του μπασκετικού Άρη την παραχώρηση του 90% των μετοχών σε 18 φυσικά πρόσωπα τα οποία θα υποδείξει ο ΑΣ, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει λάβει απάντηση.

Υπό αυτές τις συνθήκες εντείνονται και οι αντιδράσεις καθώς έξω από το δικηγορικό γραφείου του Δημήτρη Γουλιέλμου στο Κολωνάκι γράφτηκαν συνθήματα τα οποία απαιτούν να μεταβιβάσει άμεσα τις μετοχές της ΚΑΕ στον ΑΣ και γενικώς να δεχθεί τη λύση που του προτείνει ο ΑΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα