«Ενδιαφέρεται για Μπράις Κότον ο Παναθηναϊκός» (pic)
Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
Όπως υποστηρίζει το «Sportando», ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αλλά και η Βιλερμπάν, είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μπράις Κότον.
Ο Αμερικανός είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.82μ και πρόσφατα αποχώρησε από τους Perth Wildcats της Αυστραλίας, όπου είχε κατά μέσο όρο 22.6 πόντους, 4.1 ασίστ, 4.0 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα σε 35 παιχνίδια.
Στην Ευρώπη έχει κάνει πέρασμα από Εφές και Μπρέσια, ενώ στο ΝΒΑ έχει βρεθεί σε Τζαζ, Σανς και Γκρίζλις.
Panathinaikos and Asvel are among the Euroleague teams showing immediate interest in Bryce Cotton after his opt out in Australia, I am told.
— Emiliano Carchia (@Carchia) May 1, 2020
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
