Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ ο Σγουρός

Gazzetta team
Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ ο Σγουρός

bet365

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιάννης Σγουρός, εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΟΚ, χωρίς όμως όρους και προϋποθέσεις και με στόχο να βοηθήσει στην ανάδειξη νέων προσώπων.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά την πρόθεση του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΟΚ, ακολούθησε ακόμη ένας που έχει περάσει από όλες τις ιεραρχικές βαθμίδες του αθλήματος, έχοντας υπάρξει παίκτης, προπονητής αλλά και επί σειρά ετών παράγοντας του μπάσκετ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σγουρό, που όπως αποκάλυψε η «Live Sport», εξετάζει σοβαρά την περίπτωση να ασχοληθεί με τις επικείμενες αρχαιρεσίες και τον οποίο έχουν προσεγγίσει αρκετοί παράγοντες του μπάσκετ.

Ο Σγουρός ήταν περιφερειάρχης Αττικής και γενικός γραμματέας αθλητισμού, ενώ έχει περάσει και από τον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (έχει ανακηρυχθεί "ισόβιος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας) και στόχος του δεν είναι απαραίτητα η «καρέκλα» αλλά η συμμετοχή σε ένα σχήμα που θα βάλει πλάτη για να βγάλει το άθλημα από την διελκυστίνδα που βρίσκεται σε πολλά επίπεδα την τελευταία δεκαετία και να εμπνεύσει την εμπλοκή νέων προσώπων στην διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα