ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πιτίνο: «Υπάρχει κόπωση αλλά η ήττα δεν μας βγάζει εκτός φόρμας»

Πιτίνο: «Υπάρχει κόπωση αλλά η ήττα δεν μας βγάζει εκτός φόρμας»

Πιτίνο: «Υπάρχει κόπωση αλλά η ήττα δεν μας βγάζει εκτός φόρμας»

Ο Ρικ Πιτίνο απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από το Περιστέρι Winmasters στην σωματική κόπωση των συνεχόμενων αγώνων, όπως επίσης στα 20 λάθη και τις χαμένες βολές. 

Αρχικά ο Αμερικανός προπονητής δήλωσε: «Εκτός του ότι το Περιστέρι έπαιξε καλύτερα από εμάς, εμείς είχαμε 28, 29 λάθη στο παιχνίδι. Γιατί πέρα από τα 20 λάθη, είχαμε και 19/34 βολές, το οποίο σημαίνει ότι είναι σαν να έχουμε κάνει σχεδόν 30 λάθη. Όταν έχεις τόσα λάθη και αυτό το ποσοστό στις βολές το πιθανότερο είναι να χάσεις ένα τέτοιο παιχνίδι».

Όσο για το αν ανησυχεί εν όψει της συνέχειας, ο Ρικ Πιτίνο είπε: «Σίγουρα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή αυτή την περίοδο, όμως, αυτή η ήττα δεν θα μας βγάλει εκτός φόρμας. Όπως ξέρετε ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, ακολουθεί σε δυο μέρες ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, μετά ταξιδεύουμε στο Ισραήλ για το παιχνίδι με τη Μακάμπι κι έχουμε τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεπώς, βρισκόμαστε σίγουρα σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος αλλά αυτή η ήττα δεν μας βγάζει εκτός φόρμας».

Τέλος, σχετικά με τα αίτια των λαθών, σχολίασε: «Σίγουρα ήταν ένα κακό παιχνίδι, υπάρχει μια σωματική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στην ομάδα του Περιστερίου για τον τρόπο που έπαιξε».