Συνάντηση κορυφής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Συνάντηση κορυφής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Συνάντηση κορυφής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Οι χαμηλές επιδόσεις της ομάδας και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας ήταν ο λόγος της συνάντησης του δ. σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τους Κώστα, Χαραλαμπίδη, Νίκο Σταυρόπουλο και Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Η συζήτηση αφορούσε τους λόγους των χαμηλών πτήσεων της ομάδας και κυρίως την απογοητευτική εικόνα αυτής στον πρόσφατο αγώνα του Κυπέλλου με τον Διαγόρα. Δεν τίθεται θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης, αυτή εκφράστηκε εξάλλου από τα μέλη της διοίκησης, σαφέστατα όμως περιμένουν την αγωνιστική άνοδο τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Χαραλαμπίδης, Σταυρόπουλος και Μαργαρίτης ουσιαστικά εξήγησαν (από τη δική του οπτική) τους λόγους της πορείας της ομάδας και εκφράστηκαν τρόποι ούτως ώστε να βγει η τελευταία από την αγωνιστική κρίση.

Το βέβαιο είναι επίσης ότι το ενδεχόμενο των αλλαγών «ακουμπάει» εκ νέου στο τραπέζι της συζήτησης, αν και στην ΚΑΕ (κυρίως για οικονομικούς λόγους) προσπαθούν να το αποφύγουν, δεδομένου του ότι απαιτεί επιπλέον επένδυση και ο ρόλος της τωρινής διοίκησης είναι η πληρωμή παλιών υποχρεώσεων. Ταυτόχρονα όμως είναι και η αξιοπρεπή πορεία της ομάδας και στην περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι άμεσα, υποχρεωτικά θα ανοίξει κύκλος αλλαγών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα