Ο Μποχωρίδης «ψηφίζει» Παναθηναϊκό, μένει να φανεί ο τρόπος

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μποχωρίδης «ψηφίζει» Παναθηναϊκό, μένει να φανεί ο τρόπος

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει αποφασίσει την αποχώρησή του από τον Άρη και την αποδοχή της πρότασης του Παναθηναϊκού, μένει όμως να επιτευχθεί συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του με τους «κίτρινους».

Το μέλλον αυτής της υπόθεσης μοιάζει προδιαγεγραμμένο καθώς δείχνει να έχει αποφασίσει να «πάρει» την πρόταση του Παναθηναϊκού για την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου και ουσιαστικά, μια δεύτερη ευκαιρία στους «πράσινους». Η σημερινή (27/8) μέρα κύλησε με πολλές συζητήσεις.

Προηγήθηκε η πρωινή μεταξύ του Μάνου Παπαδόπουλου (από πλευράς Παναθηναϊκού) με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμο, όπου ο δεύτερος ξεκαθάρισε ότι ο Μποχωρίδης έχει συμβόλαιο και θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση από την πλευρά των «πράσινων». Επί τούτου, ο κ. Παπαδόπουλος ήταν κάθετα αντίθετος.

Ακολούθησε η συνομιλία του κ. Γουλιέλμου με τον ίδιο τον αθλητή. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ σημείωσε ότι στην παρούσα χρονική στιγμή και με το μεταγραφικό σχέδιο να έχει καταστρωθεί με δεδομένη την παρουσία του, θα δημιουργηθεί μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα σε περίπτωση αποχώρησής του.

Στη συνέχεια, υπήρξε επικοινωνία του ατζέντη του παίκτη, Νίκου Λώτσου, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης όπου σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο κ. Λώτσος ξεκαθάρισε ότι ο Μποχωρίδης έχει αποφασίσει την αποχώρησή του αλλά και την αναγκαιότητα εύρεσης μιας λύσης που θα συμφέρει και τις δύο πλευρές. Αυτό θα συζητηθεί στις επόμενες ώρες…

Γιατί η απόφαση του 24χρονου δείχνει ειλημμένη, αυτό τουλάχιστον φάνηκε και από τη συζήτηση που είχε και με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Πολλοί μπορεί να εκτίμησαν ότι η παρουσία του στην προπόνηση (τόσο στην απογευματινή όσο και στην πρωινή) ήταν προάγγελος παραμονής, στην πραγματικότητα όμως ισχύει το αντίθετο. Αυτό πιστοποιήθηκε από τα τηλεφωνήματα που έγιναν τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τον ατζέντη του αθλητή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα