Ο Ιβάν Σαββίδης επανέφερε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην κανονικότητα

Ο Ιβάν Σαββίδης επανέφερε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην κανονικότητα

Gazzetta team
Ο Ιβάν Σαββίδης επανέφερε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην κανονικότητα

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει και πάλι να λειτουργεί καθώς με τη συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη εκταμιεύτηκαν χρήματα για τη διευθέτηση υποχρεώσεων που αφορούν την αδειοδότηση της ΚΑΕ.

Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έγινε, ωστόσο μέσω ο κ. Σαββίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να χρηματοδοτεί και φέτος την ομάδα. Ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί με σύνολο του ποσού που θα δώσει στη διάρκεια της χρονιάς, σε πρώτη φάση όμως χρηματοδότησε την ΚΑΕ και εκταμιεύτηκαν χρήματα αποκλειστικά και μόνο για την διευθέτηση των υποχρεώσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο (εφορία, ΙΚΑ), ώστε να συμπληρωθεί ανεμπόδιστα και εμπρόθεσμα ο φάκελος που θα κατατεθεί στην ΕΕΑ, για την έκδοση πιστοποιητικού στο νέο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες υπήρξαν επαφές με τους εκπροσώπους των Λίνου Χρυσικόπουλου, Βαγγέλη Μαργαρίτη ούτως ώστε να βρεθεί φόρμουλα τόσο καταβολής των οφειλόμενων όσο και παροχής εγγυήσεων για τα συμβόλαια της επόμενης χρονιάς. Οι επιτελείς του Δικεφάλου σημείωσαν ότι θα εκχωρήσουν συγκεκριμένα έσοδα (από χορηγίες που θεωρούνται δεδομένες), με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση και των δύο αθλητών. Η πλευρά του Βαγγέλη Μαργαρίτη σκοπεύει να το αποδεχθεί δεδομένου του ότι ο έμπειρος παίκτης δεν έχει πλέον στα χέρια του καλύτερη πρόταση σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΟΚ. Αντιθέτως, ανοιχτό παραμένει το ζήτημα του Λίνου Χρυσικόπουλου καθώς η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ, γι’ αυτό οι όποιες συζητήσεις έγιναν είχαν ως κατεύθυνση την αποδέσμευσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα