Πεδουλάκης: «Ο Παναθηναϊκός με έμαθε να σκέφτομαι διαφορετικά»
Αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου Βίκος Cola είπε για το ματς ότι «υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ομαδικά, αλλά είχαμε χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο. Ο Παναθηναϊκός είναι ποιοτικός με μεγάλα κορμιά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση» ενώ στάθηκε στη βράβευση της «πράσινης» ΚΑΕ.
«Είναι πολύ τιμητικό να σε βραβεύσει ο Παναθηναϊκός. Επαιξα έξι χρόνια, διετέλεσα και προπονητής. Με έμαθε να σκέφτομαι διαφορετικά και με βοηθά και στο Περιστέρι που είμαι. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και τον επίσημο Παναθηναϊκό και τον κόσμο. Υπάρχει αμοιβαία σχέση που στηρίζεται στην αλήθεια και απεικονίζει την προσπάθεια που έχει γίνει ως παίκτης και ως προπονητής».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
