Η ΚΑΕ Άρης, οι Κινέζοι και η ανάρτηση που… έβαλε φωτιές

Η ΚΑΕ Άρης, οι Κινέζοι και η ανάρτηση που… έβαλε φωτιές

Η ΚΑΕ Άρης, οι Κινέζοι και η ανάρτηση που… έβαλε φωτιές

bet365

Η προτροπή του Θόδωρου Καρυπίδη σε Κινέζους επιχειρηματίες για την ΚΑΕ Άρης και η φημολογία που αναπτύχθηκε.

Τις τελευταίες ημέρες, από το περιβάλλον του Θόδωρου Καρυπίδη, διέρρευσε η πληροφορία που θέλει τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης να έριξε στο τραπέζι των συζήτησης (με τους Κινέζους επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάζεται) το ενδεχόμενο ενασχόλησής τους με την ΚΑΕ Άρης. Πρόκειται για επιχειρηματίες οι οποίοι ουσιαστικά δραστηριοποιούνται στον όμιλο που έχει υπό την ιδιοκτησία του επαγγελματική ομάδα μπάσκετ της Κίνας. Επί της ουσίας, ο κ. Καρυπίδης τους προέτρεψε να ασχοληθούν με την ΚΑΕ Άρης και αναφέρθηκε στο μέγεθος της επένδυσης το οποίο δεν είναι τόσο υψηλό για τα δικά τους δεδομένα.

Χθες (28/5), ο άνθρωπος που ηγείται των έργων ανακαίνισης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Βαγγέλης Παντζαρτζίδης αλλά και καλός φίλος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, με ανάρτησή του στα social media χρησιμοποίησε μια φωτογραφία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη στο Παλέ ντε Σπορ κι έγραψε «κάτι μεγάλο έρχεται», φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τις συζητήσεις που είχε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ με τους Κινέζους επιχειρηματίες.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο κ. Καρυπίδης έριξε στο τραπέζι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Άρης, στην παρούσα φάση όμως δεν έχει στα χέρια του ένα δείγμα ενδιαφέροντος των Κινέζων επιχειρηματιών. Αν θα υπάρξει ενδιαφέρον, θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Παντζαρτζίδη:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα